Zonnepanelen mobilhome

  • Het comfort van thuis
  • Duurzaam, veilig en effectief
  •  Energie waar u het nodig hebt

Zonnepanelen op uw mobilhome: het maakt het leven in een mobilhome nog vrijer. Ga staan waar u wilt zonder u zorgen te hoeven maken over hoeveel lading er nog in uw batterijen zit. De zonnepanelen op uw mobilhome laden uw batterijen tenslotte toch continu op. Er hoeft geen volle zon op te staan, zolang er maar daglicht is, zit u goed. Waar een mobilhome al een enorme vrijheid biedt in waar u gaat en staat, helpt een zonnepaneel op uw dak u ook een beter niveau van comfort te verkrijgen bij uw reizen: stroom waar en wanneer u maar wilt.

Ervaar het gemak van zonnepanelen op uw mobilhome

Natuurlijk heeft u als eigenaar van een mobilhome wel eens nagedacht over het gemak van zonnepanelen op uw mobiele huisje. U hoeft niet telkens de stekker aan uw mobilhome te hangen om verzekerd te zijn van een basisstroomvoorziening. Maar zonnepanelen zijn van die grote, zware en onhandige platen toch? Hoe bevestig u die nou op uw mobile home zonder ze onderweg te verliezen of uw mobilhome te beschadigen? De zonnepanelen van Navex Elektro bieden uitkomst.

Flexibele en mobiele zonnepanelen

De zonnepanelen die wij bij Navex Elektro aanbieden zijn allemaal klein en licht en veelal flexibel. Dat betekent dat u ze ook op gekromde oppervlaktes van uw mobilehome kunt bevestigen. U hoeft nooit bang te zijn dat ze te groot of te zwaar zijn voor uw voertuig. Daarnaast is het rendement van dit soort zonnepanelen tegenwoordig vergelijkbaar met de standaard zonnepanelen. De zonnepanelen in ons aanbod zijn weers- en waterbestendig en ideaal voor allerlei mobiele toepassingen. Kijk eens rond in onze webshop om ons aanbod te bekijken. Voor vragen kunt u altijd bellen naar +32 (0)3 233 55 89.