Wat doen wij?

Home          Bedrijfsinfo          Onze realisaties


Van alle markten thuis

Door onze jarenlange ervaring zijn wij actief op mobiele, maritieme, recreatieve en industriële markt.  Een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Recreatieve Marine:

Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden complete energiesystemen, van klein tot groot.  Wij zorgen voor de correcte keuze van batterijcapaciteit, omvormer, batterijlader, generator, alternator, DC-DC converter, schakelpaneel, boordinstrumenten, ...
Dit alles uiteraard volgens uw wensen en budget. 

Een door ons ontworpen systeem lost al uw verwachtingen in.

 

Professionele Marine:

Ook hier zijn wij uw aangewezen partner. Door gebruik te maken van uiterst professioneel materiaal minimaliseren we reeds bij het ontwerp de kans op storingen of defecten tot een absoluut minimum.  Niet alleen zorgen we voor een uiterst efficiënt systeem, maar ook voor een perfecte service na verkoop. 

Het resultaat?  Optimale efficiëntie en een maximale opbrengst van uw investering.

Recreatief Mobiel:

Vooral in de mobiele markt is de energieverdeling een vaak verwaarloosd probleem.  Vaak wordt dit omzeild door het gebruik van dure en lawaaierige generatoren, of door steeds gebonden aan walstroom op een camping te staan.  Dit gaat echter in tegen de betekenis van het woord "Mobiel".
Het kan anders! 

Wij zorgen voor een mobiel systeem dat voor U werkt, niet omgekeerd.

Professionele Mobiel:

De professionele toepassingen hiervan zijn eindeloos.  In de voorbije 20 jaar hebben wij talrijke voertuigen voorzien van een krachtig elektrisch systeem.  Voorbeelden zijn reddingsvoertuigen(ambulance, politie en brandweer), militaire voertuigen, ingerichte bedrijfswagens, verkeersinformatiewagens, marktwagens en tv-wagens, werfvoertuigen, ijsroom- en wafelverkopers, ...

Stand-alone en Industrie:

Veel vakantiewoningen zijn niet aangesloten op het elektriciteitsnet.  Wij zorgen door het gebruik van alternatieve energie (zon, water, wind) of fluisterstille generatoren en omvormers dat U hetzelfde elektrische comfort als thuis hebt. 

In de industrie zorgen wij voor probleemloze voedingen, transformatoren of schakelmateriaal en maken we vaak producten op maat.

Grid Integrated Storage:

De oplossing voor de vele duizenden installaties met zonnepanelen.  Velen beseffen niet dat deze, eens het net uitvalt, geen elektriciteit meer zullen produceren!  Dit hangt samen met de wettelijke verplichtingen, om te vermijden dat men bv voor werkzaamheden, de elektriciteit in een bepaalde regio niet kan uitschakelen.

Door de integratie van een slimme omvormer/lader combi in het huisnet , zullen de zonnepanelen ook bij netuitval blijven produceren.

Alle verbruikers worden gevoed via de omvormer, en de batterijen worden herladen door de zonnepanelen.  Hierdoor verhoogt de autonomie van het systeem aanzienlijk, en is een lange overbruggingsperiode mogelijk.

nl-systeem-solar-2018
140802-ant-navex-156

LiPX:

LiPX Ultra is de krachtige combinatie van Navex Elektro Engineering & Mastervolt technologie.  Met behulp van de nieuwe Lithium-Ion batterij hebben we een echte, ongeëvenaarde krachtcentrale ontwikkeld. 

De LiPX Ultra is een vooraf geïnstalleerd modulair energiesysteem.  De hele montage is gedaan met onze uitgebreide ervaring, waardoor het een echte plug & play installatie wordt.  We weten ook dat elke installatie anders is en elke klant andere behoeften heeft, daarom is de LiPX Ultra aanpasbaar aan de behoeften van de klant.  Een echt op maat gemaakt energie systeem.

Zonder lawaai of emissie dampen, is de LiPX Ultra veilig te gebruiken in alle omgevingen, zelfs tunnels of andere toepassingen binnen.  Met 100% galvanische scheiding is het ook veilig om alle elektrische apparatuur te isoleren.  Naast deze unieke eigenschappen, is er geen speciaal gekwalificeerd personeel nodig om de LiPX Ultra te gebruiken.