Stille generator kopen

  • Het comfort van thuis
  • Duurzaam, veilig en effectief
  • Energie waar u het nodig hebt

Een stille generator kopen heeft de nodige voordelen. Zeker in kleine mobiele ruimtes, zoals op zeilboten of in kleine campers, heeft u geen behoefte aan lawaaierige generatoren. Dan is een stille generator kopen een goede beslissing. Laat u daarbij niet in de maling nemen bij de lokale bouwmarkt: moderne generatoren zijn inderdaad steeds stiller, maar nog lang niet stil en veilig genoeg voor aan boord van uw boot of camper. Navex Elektro heeft gelukkig diverse generatoren in het assortiment die dat wel zijn.

Let goed op als u een stille generator wilt kopen

Benzine aan boord (van uw boot, camper of een ander voertuig) is gevaarlijk omdat het licht ontvlambaar is. Daarom is diesel een verstandigere keus: het ontvlampunt daarvan ligt veel hoger. Helaas zijn de meeste dieselgeneratoren die ontwikkeld worden gericht op grootschalige industrieën (denk aan vrachtschepen bijvoorbeeld). Maar Navex Elektro biedt diverse dieselgeneratoren die speciaal ontwikkeld zijn voor de jachtsector en professionele mobiele markt. Stil (speciaal geluidsgeïsoleerd), makkelijk in te bouwen en veilig.

Een stille generator kopen bij Navex Elektro

Wilt u altijd 230 Volt tot u beschikking hebben als u daar behoefte aan hebt, zonder geluidsoverlast? Bent u op zoek naar een mobiele generator waar u vele jaren op kunt vertrouwen? Kijk dan eens rond in onze webwinkel. Hier bieden we stille generatoren aan, maar ook alle bijbehorende onderdelen. Natuurlijk helpen wij u ook graag op weg met adviezen voor uw specifieke situatie: neem daarvoor even contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.