Webshop » Ons Assortiment » Omvormers (DC/AC)

Omvormers (DC/AC)

omvormers

Een 230V installatie aan boord heeft grote voordelen. Elk apparaat voor thuisgebruik kunt u dan immers aansluiten. Van microgolf oven tot haardroger, van DVD speler tot elektrisch gereedschap. Met een Mastervolt omvormer zet u de spanning van een 12/24 of 48V batterij probleemloos om in 230V/50Hz. Net als thuis is dat de basis voor een comfortabel verblijf. Het bespaart u bovendien de kosten voor heel wat aangepaste apparatuur.

Deze Mass omvormers vormen, met minimale warmteontwikkeling, batterijstroom met hoog rendement om tot 230V/50Hz. Van gewone TV tot plat beeldscherm, van waterkoker tot ijsblokjesmachine, van beertender tot koffiezetter: alles werkt perfect. Er is een automatische ‘spaarstand’ wanneer er géén verbruik is. Altijd is nu AC stroom beschikbaar, ook zonder landaansluiting of generator. Tezamen met een generator en batterijlader/omvormer systeem kunt u nog meer stroom verbruiken. Batterijen zijn dan het beste geschikt voor ‘stille’ stroomperiodes zonder draaiende generator. Gebruik beide beiden tegelijk voor maximale capaciteit.

De omvormer past prima in een bestaand wal/boordsysteem of systemen met diverse stroombronnen: walstroom, generator en/of alternator. Gecombineerd met een generator en Masterswitch omschakelsysteem kan de omvormer als ‘verkeersagent’ voor alle AC stroombronnen dienen. De Mass kan 200 tot 300% meer vermogen bieden aan apparatuur die bij inschakeling korte tijd om extra stroom vraagt (zoals een wasmachine of airconditioning systeem). Deze nieuwe generatie van ultracompacte switch-mode sinusspanning omvormers heeft het leven aan boord compleet veranderd. Mastervolt Mass omvormers: net als thuis uw apparaten aan boord!


Loading...