Mobiele energie

  • Het comfort van thuis
  • Duurzaam, veilig en effectief
  •  Energie waar u het nodig hebt

Voor alle vormen van mobiele energie bent u bij Navex Elektro aan het juiste adres. Tenminste: zolang die behoeftes slaan op grote, betrouwbare energievoorzieningen in mobiele voertuigen. Energie voor in de camper, op de boot, in uw foodtruck of in elke andere mobiele- of maritieme locatie. Bij Navex Elektro zijn wij al sinds 1936 expert op het gebied van mobiele energie en mobiele stroomvoorziening. Wij weten hoe belangrijk het is om stroom ‘aan boord’ te hebben, al is het alleen maar om uw motor te kunnen starten. Stroom is belangrijk en kan gevaarlijk zijn als u niet de juiste producten aanschaft. Bekijk ons online assortiment en plaats eenvoudig de gewenste mobiele stroomvoorziening in het winkelmandje.

Wat is mobiele energie?

Mobiele energie in onze context is elektrische energie dat u vrij kunt oproepen, waar u ook bent. Dat betekent dat wij producten en systemen aanbieden voor bijvoorbeeld campers en boten waarmee u uw elektrische voorzieningen draaiend kunt houden. Wij leveren batterijen, batterijladers, omvormers, generatoren, zonnepanelen en al het installatiemateriaal eromheen. Uw mobiele stroomvoorziening is van batterij tot stopcontact bij ons in goede handen.

Mobiele stroomvoorziening op maat geleverd

De klant is koning bij Navex Elektro: wij verkopen niet alleen maar losse onderdeeltjes, maar leveren uw stroomvoorziening op maat. Een willekeurig samengestelde stroomvoorziening kan vaak niet aan alle verwachtingen voldoen. Daarom leveren wij kwalitatieve, betrouwbare energiesystemen die we desgewenst ook bij u komen installeren. We zoeken uit wat de zwakste schakel in uw systeem zou kunnen zijn en zorgen dat dat ook een sterke schakel wordt. Heeft u behoefte aan deskundig advies omtrent uw stroomvoorziening? Neem dan contact met ons op of kom langs op onze locatie in Antwerpen. Wij zijn te bereiken via +32 (0)3 233 55 89