Mastervolt acculader

  • Het comfort van thuis
  • Duurzaam, veilig en effectief
  •  Energie waar u het nodig hebt

De Mastervolt acculaders (of batterijladers) zijn er in allerlei uitvoeringen, afhankelijk van uw wensen en eisen. Mastervolt acculaders bieden de zekerheid dat uw batterijen altijd volledig en zo snel mogelijk opgeladen worden, ook bij beperkt stroomaanbod. De laders van Mastervolt werken met een zogenaamde 3-traps laadmethode, wat een optimaal rendement garandeert. Kortom een slimme keuze om zolang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterijen.

De verschillende types Mastervolt acculaders

Er zijn vier soorten acculaders waar u uit kunt kiezen: de instapmodellen uit de ‘EasyCharge’-serie, de middenmoter serie ‘ChargeMaster’, de professionele ‘Mass’-serie en de zogenaamde ‘Mastervolt Combi’-serie. Deze laatste serie betreft Mastervolt producten die niet alleen uw batterijen opladen, maar ook dienen als omvormer. Alle laders werken ook bij beperkte walstroom en dankzij de 3-traps laadmethode haalt u meer energie uit uw batterijen. Alle modellen zijn geschikt voor elk type batterij: nat, Gel, AGM of Lithium-Ion. Verder zijn ze licht van gewicht en compact en dus ideaal voor bijvoorbeeld op de boot.

Waarom moet u voor uw batterijenladers bij Navex Elektro zijn?

Navex Elektro is hoofddistributeur van Mastervolt producten en heeft hier dan ook een ruime ervaring mee opgebouwd. We kunnen u adviseren welk model lader het best bij uw toepassing past. Heeft u alleen een batterijenlader nodig of is een Mastervolt Combi interessanter voor u? Tenslotte heeft u met de Mastervolt Combi ook direct een omvormer in huis. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Gaat u voor een Mastvolt combi of kiest u voor de EasyCharge-serie? Neem contact met ons op of kijk eerst zelf even rond in onze webwinkel. Wij zijn te bereiken via +32 (0)3 233 55 89.