Lithium Ion batterij kopen

  • Het comfort van thuis
  • Duurzaam, veilig en effectief
  •  Energie waar u het nodig hebt

Als u op zoek bent naar de beste plek om een Lithium Ion batterij te kopen dan bent u bij Navex Elektro aan het juiste adres. Wij bieden bewezen veilige, duurzame en krachtige Lithium Ion batterijen met verschillende capaciteiten. Kijk eens rond in ons assortiment of ga direct over tot het kopen van een Lithium Ion batterij in onze webshop.

Een Lithium Ion batterij voor uw auto kopen

Lithium Ion batterijen zijn de laatste jaren heel populair geworden. U vindt ze in draagbaar gereedschap en auto’s (denk bijvoorbeeld aan auto’s van Tesla). Maar door hun compacte formaat en geringe gewicht zijn ze ook zeer geschikt voor kleine toepassingen zoals telefoons, smartwatches en camera’s. Lithium Ion batterijen laden sneller op, leveren meer energie per lading en gaan langer mee dan traditionele batterijen. Daarnaast zijn ze tot 70% lichter, waardoor ze ook voor gebruik op bijvoorbeeld boten en campers heel interessant kunnen zijn.

Een Lithium Ion batterij voor uw mobiele energiebehoeftes

Lithium Ion batterijen zijn veiliger, lichter en krachtiger dan klassieke loodzuur batterijen. Maar zelfs ten opzichte van moderne AGM en Gel batterijen zijn Lithium Ion batterijen een betere keuze. Ze gaan langer mee: zowel per lading als in totaal. Ook zijn ze makkelijk aan elkaar te koppelen en heeft u geen extra koppelingen nodig als u ze gebruikt om uw oude loodzuur batterijen te vervangen. Navex Elektro heeft veel ervaring met het leveren en toepassen van Lithium Ion batterijen en adviseert u er graag over. Neem dan ook gerust contact op als u er meer over wilt weten. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.