Laadstroomverdeler

  • Het comfort van thuis
  • Duurzaam, veilig en effectief
  •  Energie waar u het nodig hebt

Een goede laadstroomverdeler is net zo belangrijk als de aanschaf van goede batterijen. U wilt uw batterijen tenslotte op een juiste en snelle manier kunnen laden. Een goede laadstroomverdeler doet wat de naam al zegt: het verdeelt uw laadstroom. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de belangrijkste batterij (de startbatterij) als eerst wordt opgeladen en verdeelt daarna de laadstroom over de andere aanwezige batterijen. Kortom: het is belangrijk een goede laadstroomverdeler te hebben om te waarborgen dat uw energiesysteem als geheel goed werkt, veilig en betrouwbaar is. Navex Elektro levert de geschikte verdeler voor uw situatie.

Wat onderscheidt een goede laadstroomverdeler?

Een goede laadstroomverdeler is bovenal veilig. Het laadt twee of meerdere batterijen op zonder dat deze batterijen met elkaar verbonden hoeven te worden. Daarnaast verliest een laadstroomverdeler zo min mogelijk stroom: tijdens het laden maar ook als het niet gebruikt wordt. U wilt tenslotte niet dat uw batterijen door uw laadstroomverdeler helemaal leeglopen in een periode waarin u uw camper of boot niet gebruikt.

Waarom moet u voor uw laadstroomverdeler bij Navex Elektro zijn?

Het is belangrijk dat de vitale componenten rondom de batterijen in uw installatie ook goed zijn. Maar ze moeten ook betrouwbaar, veilig en makkelijk in gebruik zijn. Navex Elektro biedt een complete range laadstroomverdelers. We helpen u de juiste te kiezen voor uw energiesysteem en komen het graag voor u installeren. Kijk eens in ons online assortiment laadstroomverdelers of bij ons langs in Antwerpen. Voor vragen zijn wij te bereiken via +32 (0)3 233 55 89.