Webshop » Ons Assortiment » Autonome energie » Generatoren

Generatoren

Wanneer u voor de energie opwekking niet alleen afhankelijk wilt zijn van bijvoorbeeld de voortstuwingsmotor of een netaansluiting kunnen wij u een ruime keuze aan 230V generatoren bieden.  Stil, compact, probleemloos in te passen in de installatie en met een feilloze betrouwbaarheid.  Zo kunt u de wasmachine/droger, het aircosysteem en al die andere apparaten gebruiken, inclusief de elektrische kookplaat. Veilig idee, zo'n jacht zonder gas aan boord.  Tijdens het generatorbedrijf worden de batterijen weer snel en volledig geladen zodat u voor de rest van de dag kunt overschakelen op stille stroom.

Klein, stil en makkelijk in te bouwen. We moeten eerst even wat vertellen over generatorsets in het algemeen.  Er is een grote verscheidenheid aan diesel- en benzinegeneratoren te koop met uiteenlopende prijzen, die meestal niet geschikt zijn voor gebruik aan boord:

  • Benzine aan boord is gevaarlijk en daardoor af te raden;
  • De meeste dieselsets zijn gemaakt voor landtoepassingen of vrachtschepen en zijn daardoor veel te groot;
  • De meeste sets zijn matig tot niet geluidsgeïsoleerd en maken daardoor veel te veel herrie;
  • Veel sets zijn geproduceerd voor de regionale markt waardoor internationale service ontbreekt en reserve onderdelen moeilijk te krijgen zijn.  

Onze generatoren zijn ontwikkeld voor de jachtsector en de professionele mobiele markt en zijn daarom klein, stil en makkelijk in te bouwen.  Heel belangrijk: Voor deze sets gebruiken we de beste dieselmotoren die wereldwijd tot in lengte van dagen geserviced kunnen worden.

Voor service onderdelen van Whisper Power & Mastervolt generatoren hebben wij 2 aparte webshops opgericht.  Dit om u makkelijk op weg te helpen naar het juiste onderdeel.  Deze webshops hebben een wereldwijde ondersteuning en zijn daarom in het Engels opgebouwd.  Mocht u er niet uitkomen mag u ons altijd even een mailtje sturen en dan helpen wij u verder in het Nederlands.


    Loading...