Waarom is LED verlichting ook voor u voordeliger?

Dat we allemaal beter zouden overschakelen op LED verlichting is algemeen bekend. Maar waarom zouden we dat dan doen? 

We zetten even de voordelen op een rijtje:
  • LED verlichting gebruikt een kleinere hoeveelheid energie, zo kan je veel geld besparen op je elektriciteitsrekening of in verbruik op uw batterijen. 
  • LED verlichting wordt nauwelijks warm, dat betekent dat de energie die naar de LED lamp gaat, maximaal benut wordt, in tegenstelling tot bv halogeenlampen die tot 90% van de energie aan warmte verliezen! 
  • Standaard LED verlichting heeft gemiddeld een levensduur van 35.000 tot 50.000 branduren. Een traditionele gloeilamp heeft 1000 tot 2000 branduren. 
  • LED lampen zijn haast onbreekbaar en zeer schokbestendig. Ze kunnen ook beter tegen koude temperaturen en trillingen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik aan boord van schepen of mobiele toepassingen. 
  • De tijd dat LED verlichting er enkel in een lelijke koude witte kleur was is ook voorbij, meestal kan u kiezen tussen Warm Wit, Daglicht of Koud Wit, en bij sommige merken kan u zelfs LED verlichting vinden die u van kleur kan veranderen. 
Bent u op zoek naar een gepaste LED lamp voor u ? Wij bieden lampen op 230V (netspanning) maar ook op 12V en 24V waardoor u uw traditionele lampen aan boord van uw schip of mobilehome ook kan vervangen. Ons assortiment breidt zich regelmatig uit maar hier kan u alvast onze meest gevraagde LED lampen terugvinden. Toch op zoek naar iets anders, aarzel dan niet ons te contacteren!
Bekijk onze LED verlichting online

230228Reviews

No reviews were found.


Home