Elektrische fiets opladen onderweg

Geniet je graag van de natuur tijdens je vakantie en parkeer je wel eens ergens waar geen 230V netstroom ter beschikking is?  En neem je dan je elektrische fietsen mee om af en toe een mooie tocht te maken?  Verzeker je zelf dan van een eigen oplaadpunt in je mobilhome ipv elke keer in het plaatselijke restaurant of terrasje je fiets te gaan opladen.

Omvormer voor de Elektrische fiets

Wanneer je de elektrische fiets ook wil kunnen opladen wanneer je geen netstroom tot je beschikking hebt dan kan je opteren om je batterijen op te laden via de omvormer.  We raden hiervoor aan om GEEN gemodificeerde sinusomvormer te kopen!  Bij die vaak "goedkopere" gemodificeerde sinusomvormers geeft je omvormer geen zuivere spanning en gaat niet enkel de oplader van de fiets niet werken maar gaat ook de omvormer stuk.  
Bij ons vindt u enkel kwaliteitsvolle Zuivere sinusomvormers van Mastervolt!

Om u een zo goed mogelijk idee te geven van wat u allemaal nodig heeft hiervoor hebben wij een basispakket samengesteld.  Dit basispakket is berekend op een fietsbatterij en lader van Bosch.  Beschikt u al over een woonbatterij met voldoende capaciteit, dan hoeft u deze uiteraard niet meer aan te schaffen!


Oplaadtijd Bosch e-bike systeem 

Silver300Wh2 u opladen32Ah uit batterij
Platinum400Wh3 u opladen48Ah uit batterij
Gold500Wh4 u opladen64Ah uit batterij

De Bosch lader gebruikt +/- 200W

Onze aanbieding:

We gaan uit van 1 fiets met de "Silver" batterij, we bieden hierbij de optie om de batterij op te laden via een zonnepaneel, zo kan u de batterij ook laden wanneer u niet rijd.

1x 100W zonnepaneel

Mastervolt laadregelaar

130A Mastervolt AGM batterij

Omvormer van 12V naar 230V 500W

pakket aanbieding = 800€ inclusief btw (ipv 910,52€)

(opgelet, uw fietsbatterij kan aangeven een batterij te zijn van 36V maar u laadt nog steeds op met uw lader die u thuis ook in de 230V stekker steekt! - dit is een veelgemaakte fout)

u kan dit pakket uitbreiden volgens uw eigen wensen, contacteer ons  voor meer info