Waarom is LED verlichting ook voor u voordeliger?

Dat we allemaal beter zouden overschakelen op LED verlichting is algemeen bekend. Maar waarom zouden we dat dan doen? 

We zetten even de voordelen op een rijtje:
  • LED verlichting gebruikt een kleinere hoeveelheid energie, zo kan je veel geld besparen op je elektriciteitsrekening of in verbruik op uw batterijen. 
  • LED verlichting wordt nauwelijks warm, dat betekent dat de energie die naar de LED lamp gaat, maximaal benut wordt, in tegenstelling tot bv halogeenlampen die tot 90% van de energie aan warmte verliezen! 
  • Standaard LED verlichting heeft gemiddeld een levensduur van 35.000 tot 50.000 branduren. Een traditionele gloeilamp heeft 1000 tot 2000 branduren. 
  • LED lampen zijn haast onbreekbaar en zeer schokbestendig. Ze kunnen ook beter tegen koude temperaturen en trillingen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik aan boord van schepen of mobiele toepassingen. 
  • De tijd dat LED verlichting er enkel in een lelijke koude witte kleur was is ook voorbij, meestal kan u kiezen tussen Warm Wit, Daglicht of Koud Wit, en bij sommige merken kan u zelfs LED verlichting vinden die u van kleur kan veranderen. 
Bent u op zoek naar een gepaste LED lamp voor u ? Wij bieden lampen op 230V (netspanning) maar ook op 12V en 24V waardoor u uw traditionele lampen aan boord van uw schip of mobilehome ook kan vervangen. Ons assortiment breidt zich regelmatig uit maar hier kan u alvast onze meest gevraagde LED lampen terugvinden. Toch op zoek naar iets anders, aarzel dan niet ons te contacteren!
Bekijk onze LED verlichting online

230228Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Laatste Nieuws