Webshop » Ons Assortiment » Combi's (batterijlader/ omvormer)

Combi's (batterijlader/omvormers)

 

Mastervolt Combi's integreren een krachtige batterijlader, een efficiënte omvormer en een veelzijdig omschakelsysteem in één robuust, lichtgewicht en compact apparaat.  Deze veelzijdige krachtpatsers bieden een zorgeloze stroomvoorziening voor recreatief en professioneel gebruik.

Toepassingen variëren van een sloep tot 16-meter jacht, van kampeerauto tot demonstratietruck, van vakantiewoning tot afgelegen bedrijf en van backup systeem tot netgekoppeld systeem met energie opslag.  Elke Mass Combi, Mass Combi Ultra en Mass Combi Pro is inzetbaar als automatisch stand-alone apparaat voor een ononderbroken energievoorziening, of als onderdeel van een groter energiesysteem.

Krachtige Power Assist functie

De Mass Combi en Mass Combi Ultra leveren extra stroom vanuit de batterij, wanneer het verbruik hoger is dan de generator of netaansluiting kan leveren.  Met Power Assist behoren spanningsvariaties en gesprongen netzekeringen tot het verleden, zelfs met een zwakke elektriciteitsaansluiting of een kleine generator.

MasterBus compatibel

Het MasterBus platform brengt geavanceerde systeemfuncties binnen handbereik en maakt het mogelijk een compleet energiesysteem uit te lezen op één enkele display.  Het intelligente 'éénkabel' systeem vereenvoudig de bekabeling aanzienlijk, waardoor kostbare ruimte en gewicht worden bespaard.  Daarnaast kunt u uw systeem automatiseren en aanpassen aan uw eisen.

Mass Combi versus Mass Combi Ultra

Mastervolt biedt vier Mass Combi modellen in de range van 1600W tot 2600W.  De Mass Combi staat bekend als het beste product in de markt en heeft zijn betrouwbaarheid bewezen.  Voor systemen van 3000W tot 40kW zijn er vijf Mass Combi Ultra modellen beschikbaar.

De Mass Combi Ultra bouwt voort op de vertrouwde Mass Combi range maar is compacter, sterker, efficiënter en completer.  Naast vereenvoudigde installatie en hogere vermogens biedt de Combi Ultra een aantal unieke voordelen zoals volvermogen bij hoge temperaturen, geïntegreerde solar laadregelaar en gescheiden netspannings- en generatoringangen.  De Combi Ultra is parallel schakelbaar tot 10 stuks en ook 3-fase stroomvoorziening behoort tot de mogelijkheden.

De revolutionaire techniek van de Combi Ultra zorgt voor een hoog rendement, en de ventilator blijft uitgeschakeld tot 50% laadstroom of 50% omvormervermogen, ideaal tijdens nachtelijke uren wanneer het verbruik laag is.  Bij hogere vermogens zorgt het Optima Cooling concept voor een constant ventilatortoerental zonder vervelende bijgeluiden.


Loading...