Wijziging in het assortiment en verhuis

Beste klanten,


Binnenkort verhuizen wij vanuit Antwerpen naar Wommelgem.  Bij deze verhuis verdwijnt ook onze winkel en komt er een ruime showroom voor in de plaats.  In deze nieuwe showroom zal u al onze systemen in werking kunnen zien.  Maar om u, als winkel klant niet in de steek te laten brengen wij een gedeelte van ons assortiment over naar Nassau.  Nassau is in de pleziervaart geen onbekende en heeft nu al een groot assortiment, dit maakt van hen nu nog meer een one-stop-shop.  Wij zullen hen blijven ondersteunen in het Mastervolt assortiment en zullen dan ook elke zaterdag ter plaatse aanwezig zijn!

Dat wij geen winkel concept meer zullen hebben heeft wel wat gevolgen voor ons assortiment.  Wij zullen dan ook binnenkort stoppen met een deel van ons assortiment (oa. Lampen, armaturen, antennes, ...), voor dit materiaal kan u dan terecht bij Nassau.

Ook op de website zullen wij deze verandering doorvoeren.  Sommige producten zullen wij daarom vanaf nu beginnen aanbieden aan 'einde voorraad prijs' op de website.  Deze kan u vinden onder Promoties.

Wij hopen u alvast nog terug te zien in ons nieuwe pand (adres onderaan) of bij Nassau.

Het Navex Elektro Team


Nieuw adres vanaf 1 juni 2019
Kapelstraat 75
2160 Wommelgem

Nassau:
Asiadok Oostkaai 28D
2030 Antwerpen
+32 3 233 00 67
www.nassau.beReviews

No reviews were found.


Home