Bedrijfsinfo

Navex Elektro is een innovatief Belgisch bedrijf dat sinds 1936 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, leveren en desgewenst monteren van hoogwaardige mobiele, maritieme en industriële energie systemen.  Wij zijn op dit gebied één van de marktleiders in West-Europa. 

Navex Elektro heeft voor elk gewenst energiesysteem een optimale oplossing; al onze producten voldoen aan de strenge eisen voor veiligheid; emissie en immuniteit (CE).

Als hoofddistributeur van oa Mastervolt omvormers, acculaders, dc-dc converters en Stengel verlichtingsarmaturen, heeft Navex Elektro een ruime ervaring opgebouwd waardoor u altijd het juiste advies krijgt.

Maatwerk dat bij u past

Navex Elektro staat voor stroomvoorziening op maat.  Wij zijn geen leverancier van losse componenten die het u verder zelf maar laat uitzoeken.  Een willekeurig samengesteld systeem leidt maar al te vaak tot negatieve ervaringen.  Tal van installateurs, werven en eindgebruikers kunnen daarover meepraten.

Navex Elektro staat voor de levering en eventuele productie van energiesystemen waarin alle delen zorgvuldig op elkaar afgestemd zijn.  Onze werkwijze zorgt ervoor dat u alles bij één leverancier terugvindt, wat u niet alleen tijd bespaart maar ook de beste oplossing levert.  Daarbij krijgt u steeds deskundig technisch advies.

Enkele sterke schakels door innovatief denken

In de systemen en producten van Navex Elektro vindt u geen zwakke schakels.  Ons streven naar duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak heeft geleid tot tal van innovatieve vonsten die door ons eigen team van experts zijn ontwikkeld en uitgetest.

Beveiligingen.  Energiebesparende elektronische schakelingen.  Goed bereikbare en corrosiebestendige kabelverbindingen en aansluitpunten.  Vormgeving die ervoor zorgt dat vitale onderdelen schoon blijven en niet aangetast kunnen worden ...
Alle apparatuur uit ons leveringsprogramma wordt gekenmerkt door een groot gebruiksgemak, hoge kwaliteit en lange levensduur.  In de praktijk is een levensduur van 15 jaar bij continu gebruik geen uitzondering.

Adres:

Kotterstraat 10
2030 Antwerpen

Add-To-TomTomtel: 0032 (0)3 233 55 89
fax: 0032 (0)3 232 73 86
e-mail: info@navexelektro.be


Openingsuren:

Maandag tot vrijdag: doorlopend van 8.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: van 9.30 uur tot 12.00 uur
Zondag & feestdagen
  gesloten


Tevredenheidsscore: 5
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Eenvoudig bestellingstraject, snelle levering. Aan te bevelen.

Recensies

Heeft u een vraag?