Bedrijfsinfo


Wat doen wij?          Onze realisaties


Navex Elektro is gespecialiseerd in onafhankelijke energiesystemen voor zowel maritieme, mobiele of industriële toepassingen, maar ook in het oplossen van uw elektrische problemen.

Wij verzorgen voor zowel particulieren als professionelen systemen op maat, waarbij de wensen van de klant voorop staan.  Wij hebben voor elk gewenst energiesysteem een optimale oplossing.  Al onze producten voldoen aan de strenge eisen voor veiligheid, emissie en immuniteit (CE).

Als hoofddistributeur van oa Mastervolt omvormers, batterijladers, dc-dc converters , generatoren, Stengel verlichtingsarmaturen en Sunware zonnepanelen heeft Navex Elektro een ruime ervaring opgebouwd waardoor u altijd het juiste advies krijgt!

Onze missie: Een perfect elektrisch systeem op uw maat!

Maatwerk dat bij u past

Navex Elektro staat voor stroomvoorziening op maat.  Wij zijn geen leverancier van losse componenten die het u verder zelf maar laat uitzoeken.  Een willekeurig samengesteld systeem leidt maar al te vaak tot negatieve ervaringen.  Tal van installateurs, werven en eindgebruikers kunnen daarover meepraten.

Wij doen meer dan alleen producten leveren.  Wij zitten met u samen vanaf het idee tot de inbedrijfname, en denken met U mee.  Onze systemen nemen gebruikers problemen uit de handen.

Bovendien komen alle onderdelen van één leverancier, dus is er ook één aanspreekpunt voor het oplossen van problemen.  Geen geknoei om alle componenten op elkaar af te stemmen.

Enkele sterke schakels door innovatief denken

In de systemen en producten van Navex Elektro vindt u geen zwakke schakels.  Ons streven naar duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak heeft geleid tot tal van innovatieve vonsten die door ons eigen team van experts zijn ontwikkeld en uitgetest. 

Beveiligingen.  Energiebesparende elektronische schakelingen.  Goed bereikbare en corrosiebestendige kabelverbindingen en aansluitpunten.  Vormgeving die ervoor zorgt dat de vitale onderdelen schoon blijven en niet kunnen aangetast worden...
Alle apparatuur uit ons leveringsprogramma wordt gekenmerkt door een groot gebruiksgemak, hoge kwaliteit en lange levensduur.  In de praktijk is een levensduur van 15 jaar bij continu gebruik geen uitzondering.

Waar kan u ons vinden?

Kapelstraat 75
2160 Wommelgem
België
tel : 0032 (0)3 233 55 89
fax: 0032 (0)3 232 73 86
email: info@navexelektro.be

Vanaf heden zijn wij op zaterdag enkel te vinden bij Nassau,  Asiadok-Oostkaai 28D, 2030 Antwerpen
Afhalingen kunnen in overleg daar gebeuren!