Webshop » Ons Assortiment » Batterijladers

Batterijladers

familiechargerskl 

Mastervolt batterijladers bieden u de zekerheid dat uw batterijen altijd volledig en zo snel mogelijk geladen worden. Ook wanneer u in de haven ligt met lage walspanning of een beperkt stroomaanbod. De Mastervolt 3-traps laadmethode garandeert het optimale rendement. Uw batterijen presteren beter en gaan veel langer mee.  Wij kunnen u 3 types van batterijladers aanbieden:


EasyCharge:

Dit is het instapmodel van Mastervolt.  De laders zijn ontworpen voor zware maritieme en industriële omgevingen en bestand tegen vocht, zout, schokken en trillingen.  Door de integratie van de Mastervolt technologie zijn deze laders licht van gewicht en zeer duurzaam.  Door de veelzijdigheid van de Easycharger kunt u uitgangen parallel of in serie configuratie aansluiten om zo 12,24,36 of 48 Volt te verkrijgen.

De EasyCharge Portables bieden een veelzijdige laadoplossing die u mee kan nemen in de auto, vrachtwagen, boot, op de motor of waar u ook stroom nodig zou hebben.  Zelfs uw Oldtimer kan worden geladen met de 6V functie. 


ChargeMaster Serie:

Met de ChargeMaster heeft u een batterijlader met 3 laaduitgangen waarmee u al uw batterijsets veilig, snel en volledig laadt, thuis, op zee of onderweg.  De ChargeMaster is er zowel voor professionele als recreatieve doeleinden en is programmeerbaar voor elke denkbare toepassing.

 

Mass Serie:

Voor de meer uitgebreide systemen op grote jachten of voor professioneel gebruik biedt Mastervolt u de Mass batterijladers.  Deze batterijladers zijn speciaal ontworpen voor batterijen die vaak geladen en ontladen worden, voor een intensief gebruik.

Mastervolt batterijladers zijn geschikt voor het laden van elke soort batterij en zijn standaard voorzien van een temperatuursensor.Loading...