Webshop » Ons Assortiment » Batterijen

Batterijen

Een batterij voor elke toepassing

De batterij is het meest vitale onderdeel van het energiesysteem: dit is de "energietank" waar de stroom vandaan moet komen.

U moet dus volledig op de batterij vertrouwen: de keuze van het type batterij en de bijhorende laadapparatuur is alles bepalend voor de betrouwbaarheid, de levensduur en het gebruiksgemak.  Hoe batterijen werken is niet belangrijk, Als ze maar werken op het moment dat u ze nodig heeft.  

Of het nu gaat om een gewone wegwerpbatterij, een oplaadbare NiCd batterij, "natte" startbatterijen, GEL, AGM of Lithium Ion, wij bieden een compleet assortiment batterijen, afgestemd op elk soort gebruik.

Wij verkopen enkel batterijen die onze strenge selectiecriteria doorstonden.  Enkel op deze manier kunnen we uw elektrisch comfort ten allen tijden garanderen!

Opgelet! Wij hebben geen batterijen staan in ons magazijn in Antwerpen.  Batterijen worden steeds pas doorbesteld wanneer u ze besteld.  Zo kunnen wij garanderen dat de batterijen van de beste kwaliteit zijn!  De levertermijn is normaal 1 week maar er kan steeds op uw wens worden gekeken naar een eventuele snellere levering.


Loading...

Welke batterij past bij uw toepassing?

welke-batterij-moet-ik-nemen