Autonome energie

  • Het comfort van thuis
  • Duurzaam, veilig en effectief
  •  Energie waar u het nodig hebt

Autonome energie: de gemakken van een stroomvoorziening zonder aan het net aangesloten te hoeven zijn. Op pad met uw camper, boot of auto of gewoon in uw afgelegen zomerhuisje: leven zonder gebruik te maken van kabels. Navex Elektro is expert op het vlak van mobiele-, maritieme- en industriële energiesystemen en kunt u dus helpen om deze stroomonafhankelijkheid te bereiken.

Hoe kunt u een autonome energie voorziening verkrijgen?

Het makkelijkst zijn natuurlijk zonnepanelen: die kunt u overal plaatsen (de zon schijnt tenslotte bijna overal op aarde) om uw stroom op te wekken. Bij Navex Elektro leveren we zonnepanelen in allerlei soorten en maten: zelfs flexibele varianten. Maar met het aanschaffen van een zonnepaneel bent u nog niet klaar. U moet nadenken over hoe/waarin u de opgewekte elektriciteit gaat opslaan bijvoorbeeld. Maar ook hoe u aan voldoende stroom komt voor zwaardere toepassingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan waterkokers, wasmachines en het starten van motoren. Navex Elektro kijkt samen met u naar het gehele energiesysteem. We zorgen voor betrouwbare batterijen en veilig installatiemateriaal. We willen dat alle componenten binnen de stroomvoorziening even goed zijn en samen een betrouwbaar en duurzaam geheel vormen.

Waarom moet ik voor autonome energie bij Navex Elektro zijn?

Wij luisteren goed naar uw behoeftes en leveren daarop gebaseerd maatwerk. Wij hebben veel ervaring met ontwikkelingen op het gebied van autonome energie en geven u er graag advies over. We weten welke onderdelen binnen een energiesysteem het meest kwetsbaar zijn en hoe u dus een set aanschaft die in zijn volledigheid even betrouwbaar is. In onze webwinkel krijg u een goed beeld van de onderdelen die wij bieden, maar voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.